За нас

ЕУРОХАНДЕЛ ДООЕЛ е дистрибутер на енолошки средства, амбалажа и винарска опрема во Македонија.

Што Нудиме

На производителите на Вино, Ракија и Сокови можеме да им понудиме и стручни совети во проектиранје, изградба и работа во

производните погони.

Располагаме и со енолошка лабораторија за испитување и контрола во производтвото.

На нашите клиенти им нудиме

КОНСУЛТАЦИЈА – обезбедуваме стручни енолошки совети

ИСПОРАКА – организираме испорака на производи на територијата на Република Македонија

УСКЛАДИШТУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ – на клиентите им нудиме ускладиштување на производите т.е. производите кои им се потребни или порачани немаат потреба да ги подигнат и платат веднаш, туку можат да ги остават кај нас до моментот кога ќе им бидат потребни.

Од нашиот асортиман издвојуваме

  • енолошки средства – квасци, ензими, храна за квасец, танини, бактерии …
  • средства за филтрација – перлит, киселгур, филтер плочи, филтер кертиџи…
  • средства за бистрење и корекција – бентонит, желатин, казеин, ПВПП…
  • опрема – гроздомелачки, преси, филтери, пумпи за вино, пумпи за вода, полначки, чилери…
  • амбалажа – стаклена, ПЕТ амбалажа, Бег-ин-Бокс…
  • танкови – полипропиленски танкови за чување на вин и ракија, ферментатори…
  • црева за вино
  • разни помагала и аксесоари во вино производството…

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz