СТАКЛЕНА АМБАЛАЖА

ЕУРОХАНДЕЛ ДООЕЛ Им нуди голем избор на стаклена амбалажа на производителите за вино и ракија.

Можеме да Ви понудиме избор на модели на стаклена амбалажа по ваш избор.

Амбалажа за вино

Амбалажа за јаки алкохолни пијалоци

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.2

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz