Обработка на грозје

Пумпи

Грифо

Фитинзи 20 мм
капацитет 33лит/мин
потенцијал 220 V
мотор 0.50 HP
иноксно тело
бронзена глава
ротација лево-десно
тежина 5 кг

Грифо

200х200 мм

10 плочиФитинзи 20 мм
капацитет 33лит/мин
потенцијал 220 V
мотор 0.50 HP
иноксно тело
иноксна глава
ротација лево-десно
тежина 5 кг

Грифо

Фитинзи 25 мм
капацитет 44 лит/мин
потенцијал 220 V
мотор 0.65 HP
иноксно тело
бронзена глава
ротација лево-десно
тежина 6 кг

Грифо

Фитинзи 30 мм
капацитет 82 лит/мин
потенцијал 220 V
мотор 1 HP
иноксно тело
бронзена глава
ротација лево-десно
тежина 10 кг

Пумпа за вино

ЛИВЕРАНИ, модел МИДЕКС

Пумпа за вино

ЛИВЕРАНИ, модел МИНОР 40

Пумпа за вино

ЛИВЕРАНИ,
модел МАЈОР 60

Либерани

модел на работа
на гумен импелер

Сперони

Модел САМ 130

Сперони

пумпа за вода

Сперони

пумпа за вода

Сперони

Потопни пумпи

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz