Обработка на грозје

ПРЕСИ ЗА ГРОЗЈЕ

ХИДРОПРЕСА – PEW20

големина 270х385мм
капацитет 20 лит
диаметар на мембрана 139мм
Максимален притисок 3 бара
Температура -10/+50 целзус
Тежина 20 кг
Вкупна висина 800 мм

ХИДРОПРЕСА – PEW40

големина 350х475мм
капацитет 40 лит
диаметар на мембрана 190мм
Максимален притисок 3 бара
Температура -10/+50 целзус
Тежина 26 кг
Вкупна висина 920 ммголемина на бункер 900х500

 должина на ваљаци 220 
 производство на час – 1000 кг

ХИДРОПРЕСА – PEW80

големина 438х600мм
капацитет 80 лит
диаметар на мембрана 220мм
Максимален притисок 3 бара
Температура -10/+50 целзус
Тежина 39,5 кг
Вкупна висина 1070 мм

ПНЕВМАТСКА ПРЕСА – PEА20

големина 270х385мм
капацитет 20 лит
диаметар на мембрана 139мм
Максимален притисок 3 бара
Температура -10/+50 целзус
Тежина 20 кг
Вкупна висина 800 мм

ПНЕВМАТСКА ПРЕСА – PEА40

големина 350х475мм
капацитет 40 лит
диаметар на мембрана 190мм
Максимален притисок 3 бара
Температура -10/+50 целзус
Тежина 26 кг
Вкупна висина 920 мм

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz