ПП Танкови

Полипропиленот е пластика во категорија на термопластика која е погодна за користење во прехрмабената индустрија.

   Производителот на материјалот заедно со производот доставува и Сертификат, Анализа кои можат да се користат во сертификацијата на HACCP.

   Материјалот е погоден за користење во Прехрамбената Индустрија поради фактот што материјалот не пренесува апсолутно никакви соединенија во складиштениот производ.Дополнителна предност на овој материјал е неговата цена, споредено со иноксот, дрвото – користењето на ПП –  полипропиленот овозможува заштеда до 50%.

   Со тоа и побрзо враќање на вложените средства.Одржувањето на ПП танковите е минимално и лесно, ПП не задржува никаква нечистотија во внатрешноста што го прави лесно за чистење. Полипропиленот е пластика во категорија на термопластика која е погодна за користење во прехрмабената индустрија.

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz