Обработка на грозје

Пневматски Преси

Пневматските преси се изработат со пресување на грозје (цело зрно грозје, сомелено
или ферментирано).
Се изработат две типа на пневматски преси:

       – PS 1 – Пневматски преси без компресор
       – PSB 2 – Пневматски преси со Бекер вграден компресор

-Технички податоци

Димензии на Пневматските Прези:

Галерија

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz