ПЕТ АМБАЛАЖА

ЕУРОХАНДЕЛ ДООЕЛ Ви нуди голем избор на ПЕТ амбалажа од 0,5 лит до 10 лит.

Можеме да Ви понудиме избор на модели на ПЕТ амбалажа по ваш избор.

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.2

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz