Обработка на грозје

Овошни Хидропреси

Овие хидропресори ја претставуваат најбрзата и најдобрата постапка за пресување
грозје и разни овошја. Пресуавете се врши со користене на енергија на вода.
Овој процес не бара физички напор и гарантира висока видливост
сокот.
Хидропресот и целосното електрополирање бараат лесен и висок вискозитет
хигиенски стандарди.
Пресите се работат во следните големини 35 литри, 100 литри, 160 литри, 250 литри.

Галерија

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz