Обработка на грозје

Мелачки за грозје

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ – ПГ

големина на бункер 400х400
должина на ваљаци 280 производство на час – 1000 кг

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ – ДМА

големина на бункер 900х500
 должина на ваљаци 220 
 производство на час – 1000 кг

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ-ДМАЦ

големина на бункер 900х500
 должина на ваљаци 220 
 производство на час – 1000 кг

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ – ДМЦ

големина на бункер 900х500
 должина на ваљаци 220 
 производство на час – 1500 кг
 електричен мотор 220v  hp 1

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ – DVEP30

големина на бункер 1040х550x900
 приемен кош од инокс 
иноксна центрифугална пумпа
 производство на час – 3000 кг
 електричен мотор 220v  hp 2,5

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz