Обработка на грозје

Инокс

Во соработка со нашиот партнер ZOTTEL – Словенија, ви ги предлагаме следните инокс производи:

 • Цистерни за вино
 • Резервоари за дестилат
 • Ферментатори за вино
 • Ферментатори и цистерни за пиво
 • Цистерни за мед
 • Транспортни цистерни

 

Карактеристики на иноксните цистерни = ZOTTEL

 • Производ според желба и потреба на клиентите
 • Сертифициран квалитет
 • Долгорочно користење
 • Модерен дизајн
 • Готови производи на лагер
 • Кратки рокови на испорака

Галерија

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz