Обработка на грозје

Филтри

ФИЛТЕР ЗА ВИНО

200х200 мм

6 плочи

ФИЛТЕР ЗА ВИНО

200х200 мм

10 плочи

МЕЛАЧКА ЗА ФИЛТЕР ЗА ВИНО

200х200

без пумпа

ИНОКС ФИЛТЕР ЗА ВИНО

200х200 мм

10 плочи

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ – DVEP30

200х200 мм

20 плочи

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ – DVEP30

200х200 мм

30 плочи

ИНОКС ФИЛТЕР ЗА ВИНО

400х400 мм

40 плочи

МЕЛАЧКА ЗА ГРОЗЈЕ – DVEP30

600х600 мм

40 плочи

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz