EATON GMBH

Производи од реномираниот светски бренд лидер во биотехнологијата.

Енолошки производи

За што е EATON GMBH?

Квасци, Храна за Квасци и активатори, ензими, бистрители и ред други биотехнолошки производи без кои неможе да се замисли модерното производство на високо квалитетни вина…

 

Информации:

КВАСЦИ

CONFERM
WHITE

CONFERM
ROUGE

CONFERM
UNI V

SIHA 2

SIHA 3

SIHA 4

SIHA 6 – destilery yeast

SIHA 7 – Reisling Yeast

SIHA 8 –
Burgunder Yeast

SIHA 10 – Red Roman

SIHA CRYAROME

SIHA DESTAROME

SIHA
RUBINO CRU

SIHA WHIRE AROME

SIHAFERM ELEMENT

SIHAFERN Frio

SIHAFERM PureNature

VARIOFERM

 

 

за технички упатства кликнете тука.

ХРАНА ЗА КВАСЕЦ

ДИАМОНИУМ
ФОСФАТ

ДИАМОНИУМ
ФОСФАТ +

PROFERM FIT

PROFERM PLUS

PROFERM RED

SPEEDFERM

за технички упатства кликнете тука.

ЕНЗИМИ

CONZYM PEXX

SIHAZYM A

SIHAZYM CLARO

SIHAZYM EXTRO

SIHAZYM FINE

SIHAZYM FLOT

SIHAZYM LYSO

SIHAZYM UNI

за технички упатства кликнете тука.

БИСТРИТЕЛИ

 АКТИВ БЕНТОНИТ Г

 ПУРАНИТ

 АКТИВЕН ЈАГЛЕН ФА

 АКТИВЕН ЈАГЛЕН ГЕ

ПВПП

 ЖЕЛАТИН ГРАНУЛИРАН

ЖЕЛАТИН ТЕЧЕН

 СИЛИКА СОЛ

за технички упатства кликнете тука.

СТАБИЛИЗАЦИЈА

МЕТАВИНСКА КИСЕЛИНА

SIHA CELLU STAB – CMC

АСКОРБИНСКА КИСЕЛИНА

ВИНСКА КИСЕЛИНА

ЛИМОНСКА КИСЕЛИНА

КАЛИУМ МЕТАБИСУЛФИТ – ВИНОБРАН

КАЛИУМ СОРБАТ

СИХА ГУМ АРАБИКА ГРАНУЛИРАНА

СИХА ГУМ АРАБИКА ТЕЧНА

TANIN QE

TANIN FC

TANIN MOx

КАЛИУМ БИКАРБОНАТ

КАЛЦИУМ КАРБОНАТ

SIHADEX

 

 

за технички упатства кликнете тука.

ФИЛТРАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ

КИСЕЛГУР
3500

 

 

 

 

КИСЕЛГУР
1200

 

ПЕРЛИТ

 

ЦЕЛУЛОЗА

КИСЕЛГУР
200

 

 

 

за технички упатства кликнете тука.

ФИЛТЕР ПЛОЧИ

ФИЛТЕР ПЛОЧИ  200 х 200

 

 ФИЛТЕР ПЛОЧИ  400 х 400

 

 ФИЛТЕР ПЛОЧИ  600 х 600

ФИЛТЕР ПЛОЧИ – CPS
филтрација во прехрамбена индустрија

 

ФИЛТЕР ПЛОЧИ – SELECT A
филтрација на дестилати

 

BECOPAD

ФИЛТЕР ПЛОЧИ СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН

 

 

 

за технички упатства кликнете тука.

ФИЛТЕР КЕРТИЏИ

ПРЕД- ФИЛТЕР КЕРТИЏИМЕМБРАНСКИ КЕРТИЏИ

за технички упатства кликнете тука.

УРЕДИ ЗА МЕРЕЊЕ

BECO CONTROL MINIBECO LIQUI CONTROLBECO MAX2

ФИЛТЕРИ ЗА ЛАБОРАТОРИИ

BECO INTEGRA LAB 60PBECO INTEGRA LAB 220 IPBECO INTEGRA LAB 220 P
BECO INTEGRA 220 SBECO INTEGRA 220 SPBECO INTEGRA P

Сертификати и Стандарди

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.2

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz