Обработка на грозје

Дрвени Преси

Дрвени механички преси

Во понуда се од 8 лит, 15лит, 30 лит, 60 лит, 80 и 100 лит. Наменети се за пресување на грозје и овошје. Изработени се од квалитетен челик кој потоа се пластифицира. Дрвените делови се изработуваат од квалитетна сува бука.

Дрвени хидраулички преси

Хидрауличките преси се изработуваат во големини од 80лит, 100лит, 120лит, 150лит, 200лит, 250лит и 300лит.
Сите метални делово се пластифицирани додека долниот дел на пресата се изработува од Инокс. За полесно полнење и празнење на пресата се изработува нагибен јарем. Додека дрвениот дел се поместува за 180 степени. 
Изработката гарантира лесно чистење, одржување и долг рок на користење.

Галерија

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz