Обработка на грозје

Дабови буриња

Енолозите посебно го вреднуваат изборот на моделот на квалитетно дрвено буре според карактеристиките на секој тип посебно грозје и карактеристиките кои сакаат да му ги дадат на виното.

 

TNCOOPERS – предлага неколку типа на дрвени буриња

 

– ФРАНЦУСКИ ДАБ – (100%  француски даб) овој тип на дрво на виното би пренело повеќе танини и комплексни арома.

 

– АМЕРИКАНСКИ ДАБ – (100% американски даб) виното што се одледува во овој тип на дрво добива помалку танини, помазно е, и помалку трпкавост.

 

– ЕВРОПСКИ ДАБ – (100 % европски даб).

 

– МЕРРАНДИЕР – комбинација на даб, според префернциите на енологот од ДАБ најмалку 36 месеци.

 

ПДФ Документи

Галерија

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz