Обработка на грозје

Дабови алтренативи

TNCOOPERS – предлага и неколку типа на ДАБОВИ АЛТЕРНАТИВИ

 

– ДАБОВ ЧИПС- ПУДРА – дабови честици помали од 2 мм, се користат најчесто во ферментација.

 

– ЧИПС – дабови честици со големина од 2 – 8 мм, се користат во време на ферментација или пред флашираwе да додадат финале допир пред флашираwе.

 

– ЧИПС – честици од 15 мм, се користат во секоја фаза од преработката но најмногу во време кога има можност и време на постепен трансфер на карактериските на Дабовиот чипс.

 

– ЧИПС – ДУО – комбинација на дабовиот чипс согласно потребите на енолозите.

– ВИНИБЛОК – уникатна комбинација од дабови коцки. Произведени од Дабови Летви, перени и сушени најмалку 24 месеци.  

 

– ДАБОВИ ЛЕТВИ – овозможува мешаwе на дабот, степенот на тостирање, и избор на дрво-вино површина на контакт. Лесни за монтажа и демонтажа во винските садови.

 

– ЗИГЗАГ – метод кој ја засилува контрибуцијата на дрвото во користени дрвени буриwа. Лесни се за употреба, затоа што се вметнуваат во бурето од стандардниот отвор при што нема потреба од никакво растурање на бурето. Го продолжува рокот на користеwето на дрвените буриња.

ПДФ Документи

Галерија

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz