Bag-in-box

Винариите го преферираат пакувањето во БиБ бидејќи е практично и евтино.
Практичност пред се, БиБ овозможува пакување од 1 лит, 2 лит, 3 лит, 5 лит, 10 лит и повеќе
така да помалку амбалажа и етикетирање е потребно.
Најважната предност на БиБ е во заштитата од оксидација на виното. За разлика од стакленото шише кое
се полни со кислород при консумирање на виното, во БиБ кислородот не доаѓа во допир со виното и
со тоа се заштитува од оксидација.
Секако, кислородот навлегува во пакувањето на БиБ преку филмот од кој е произведен БиБ и преку вентилот
со количина која зависи од квалитетот на материјалите користени во производтсвото.
Пакувањето во Bag-in-Box нуди многу економични и практични бенефити

лесно точење,
зголемена ефикасност,
намалени трошоци за складирање,
подобрен хигиена.

подолг рок на употреба на полица.

Овие придобивки им овозможуваат на производителите и трговците зголемена конкурентност во својата индустрија.

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.2

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz