ВРВНА УСЛУГА

и советување од областа на биотехнологијата…

Производи

Пумпи

Преси

Мелачи

Филтри

ПП-Танкови

Галванизација

Полначки

Базени

Овошни Преси

Инокс

Црева

Чилери

Благодариме на контактот

Одговараме во најбрзо можно време

Ве молиме во неколку реченици објаснете ја вашата потреба и кога е најдобро време ние да ве контактираме.

Контактирајте не

Адреса

Еурохандел ДООЕЛ продажен салон: 

Кавадарци ул.29-ти ноември бр.6

Производство и магацини: 

Западен Булевар бб

Телефонски Број

00389 43 400 910

00389 71 324 805

00389 71 324 806

00389 71 324 805

Е пошта

info@eurohandel.biz